Bij een fotoshoot leggen we alle unieke aspecten van jouw hotel vast, zoals het interieur, de gasten, de locatie, faciliteiten en eventueel restaurant of bar. De foto's zijn perfect voor jouw website, social media en andere marketingdoeleinden.
Ik maak graag een offerte op maat voor jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu een klein hotel hebt of een groot resort, ik kom graag naar jouw locatie, waar dan ook ter wereld. 

Geef jouw hotel de aandacht die het verdient met professionele fotografie.

Hotel Fotografie

lookbook

contact

Binnen 14 dagen stuur ik je de bewerkte foto’s per mail op.

Nº5

Binnen 48 uur stuur ik jou een online gallery waaruit je je selectie kunt kiezen.

Nº4

Let’s shoot!

Nº3

We bellen of mailen om jouw wensen te overleggen. We maken samen een plan van aanpak. 

Nº2

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

Nº1

Werkwijze

*Prijzen zijn exclusief btw en eventuele reiskosten per ov vanaf Rotterdam Centraal. 

neem contact op

·  4 uur fotografie
·  1 a 2 locaties
·  50 bewerkte foto’s€ 675 *

Pakket 2

neem contact op

·  2 uur fotografie
·  1 locatie 
·  25 bewerkte foto’s


€ 350 *

Pakket 1

Tarieven

neem contact op

·  4 uur fotografie
·  1 a 2 locaties
·  50 bewerkte foto’s€ 700 *

Pakket 2

neem contact op

·  4 uur fotografie
·  1 a 2 locaties
·  50 bewerkte foto’s€ 675 *

Pakket 2

neem contact op

·  6 uur fotografie
·  1 a 2 locaties
·  75 bewerkte foto’s€ 995 *

Pakket 3

Mirjam van der Meijden, Williams Canteen

“Over de samenwerking met Hannah zijn we bij Williams Canteen super tevreden. Ze luistert goed naar onze wensen en geeft daar zelf een creatieve draai aan. Dat is precies wat we nodig hebben! Ze werkt professioneel en weet de mensen om haar heen goed op hun gemak te stellen. Daarnaast laat ze de ingrediënten en de gerechten er echt uitspringen op de foto’s. Elke keer als we de beelden terug krijgen zijn we weer helemaal verrast hoe mooi het op de foto staat.“

Kind words

Het is slim om van vooraf te bedenken wat je wilt vastleggen. Dus welke gerechten wil je graag laten zien? Welke ingrediënten hebben een bijzonder verhaal? Wil je actiefoto’s van de kok aan het werk? Wil je mooie foto’s van de inrichting? Zorg dan dat alles mooi opgeruimd is en er bijvoorbeeld kaarsjes en bloemen staan. Het kan ook een goed idee zijn om wat figuranten te regelen, je kunt er namelijk niet zomaar vanuit gaan dat jouw gasten op de foto willen. Een goede voorbereiding is het halve werk zodat je het meest uit de shoot haalt. 

Een moment waarop er voldoende daglicht is zodat we de gerechten het best uit de verf kunnen laten komen. Het is handig om een moment uit de kiezen waarop het niet super druk is in je zaak, je moet natuurlijk wel tijd hebben voor de shoot. En zorg ervoor dat je niet net je Zegro bestelling binnen hebt en heel je zaak vol staat.