lookbook

werkwijze

Bij een newbornsessie kom ik bij je thuis langs (ik zal niet aanbellen ;)) en leg ik jullie vast in je eigen omgeving. Je hoeft hiervoor niet te poseren, ik volg gewoon jullie ritme en fotografeer juist de dagelijkse dingen. Hoe jullie de baby samen in bad doen of hoe een ouder kind even bij zijn broertje of zusje komt kijken.
Het beste moment voor een newbornshoot is in de eerste maand na de bevalling. Je kunt de shoot eventueel al tijdens je zwangerschap inplannen.

Niets is dierbaarder dan foto’s met je pasgeboren kind. Je legt een hele intieme en pure fase in je leven vast, die nooit meer terugkomt.

Newborn fotoshoot

Na het doorgeven van je selectie ga ik aan de slag met de bewerking. Ik pas bijvoorbeeld de kleur en het licht aan en doe wat retouch. Ik stuur je binnen 2 weken de foto’s per mail op.

Nº4

Na de shoot stuur ik je een gallery op met de foto’s, hier kun je zelf een selectie uit maken. Zie je meer foto’s dan in je pakket zaten? Geen probleem, het is altijd mogelijk om extra foto’s af te nemen. 

Nº3

Let’s shoot! We maken er een leuke relaxte shoot van.

Nº2

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. We bespreken jouw wensen en plannen de shoot in. 

Nº1

Werkwijze

*Deze prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief reiskosten vanaf Rotterdam.

neem contact op

Bij afname van een zwangerschaps- en newbornshoot betaal je een combinatieprijs van €650. 


€ 650 *

Combinatiedeal

neem contact op

·  60 tot 90 minuten fotografie
·  20 nauwkeurig nabewerkte foto’s 
·  Foto's binnen 14 dagen geleverd € 350 *

pakket

Tarieven

1 / 2

Simone

"Toen ik 36 weken zwanger was, heeft Hannah prachtige foto’s van mij gemaakt. Hoewel ik mij, met mijn dikke buik, niet op mijn aantrekkelijkst voelde, heeft Hannah mij met haar foto’s laten inzien hoe vrouwelijk ik eruitzag. Ze heeft, zelfs toen ik bloot voor haar stond, steeds een veilige en positieve sfeer weten te creëren, waardoor ik mij volledig op mijn gemak voelde. De foto’s zijn onwijs mooi geworden en ik ben er nog steeds blij mee dat ik dit heb gedaan. Binnenkort komt ze de hele familie fotograferen!"

2 / 2

Anna

"Toen onze eerste zoon tien dagen oud was heeft Hannah foto’s gemaakt bij ons thuis. We waren helemaal gesloopt van het nieuwe ouderschap. Ik vroeg me af wat ik me in hemelsnaam in m’n hoofd had gehaald om zo’n hummeltje al professioneel te laten fotograferen. Maar toen Hannah binnen kwam was het gelijk al helemaal relaxed en prima, Hannah wist precies in wat voor ‘sfeer’ ze terecht zou komen (roze wolk maar kwetsbaar). We kregen de foto’s snel binnen en ik wist direct hoe waardevol ze waren.
Twee jaar later werd onze tweede zoon geboren en in die zwangerschap hadden we Hannah al vroeg gevraagd om foto’s te maken. Ze betrok onze oudste zoon leuk bij de shoot en de foto’s zijn weer gaaf geworden!"

Kind words

Je hoeft niets te doen! Ik kom naar jullie toe. Wel is het aan te raden om (je partner de opdracht te geven om) een beetje op te ruimen, want rommel op de foto kan afleiden. Ook is het een goed idee om alvast na te denken over welke kleding jullie aandoen. Ik stuur jullie een brochure met kledingadvies. 

Ik raad aan om een newbornshoot 1 à 2 weken na de bevalling in te plannen. Dan is het baby'tje het grootste gedeelte van de tijd nog aan het slapen en zich nog niet zo bewust van wat er allemaal gebeurt. Hierdoor krijg je mooie rustige beelden.

Ik zou aanraden ergens tussen week 30 en 36, als je een mooie ronde buik hebt, maar je nog fit genoeg voelt om op de foto te gaan. Dit verschilt natuurlijk helemaal per persoon!

Ja, al de foto’s die je ontvangt, bewerk ik in mijn eigen specifieke stijl. Ik heb een lichte bewerkingsstijl en hou de kleuren natuurlijk. Mocht je op de dag van de fotoshoot ergens een plekje hebben of slecht hebben geslapen (it happens!) dan zal ik dit retoucheren.