Na het doorgeven van je selectie ga ik aan de slag met de bewerking. Ik pas bijvoorbeeld de kleur en het licht aan en doe wat retouch. Binnen 2 weken lever ik de foto's.

Nº4

Ik stuur je een gallery met de foto’s, hierin kun je zelf je selectie aangeven. Zie je meer foto’s dan in je pakket zaten? Geen probleem, het is altijd mogelijk om extra foto’s af te nemen.

Nº3

Let’s shoot! We maken er een leuke relaxte shoot van.

Nº2

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. We bespreken je wensen en plannen de shoot in.

Nº1

Werkwijze

*Deze prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief reiskosten vanaf Rotterdam.  

neem contact op

·  tot 3 uur fotografie
·  40 nauwkeurig nabewerkte foto’s
·  tot 3 locaties naar jouw keuze 
€ 650 *

Pakket 3

neem contact op

·  1,5 uur fotografie
·  20 nauwkeurig nabewerkte foto’s
·  Tot 2 locaties naar jouw keuze 

€ 350 *

Pakket 2  |  Meest gekozen!

neem contact op

·  1 uur fotografie
· 10 nauwkeurig nabewerkte foto’s
· 1 locatie naar jouw keuze€ 275 *

pakket 1

Tarieven

personal branding

Ben je ondernemer en wil je portretfoto's? Kijk dan bij Personal Branding.

1 / 2

Lonneke

"De fotoshoot met Hannah was erg ontspannen, gezellig en sfeervol. Zij heeft leuke ideeën voor locaties en welke plekken goed overkomen op de foto. Tijdens de fotoshoot voelde ik me erg op mijn gemak. Ik bewoog op een manier die prettig voor me voelde, en als ik in een leuke houding stond, dan vroeg Hannah me om deze houding aan te houden. Ik ben superblij met het eindresultaat. Ik wilde graag vrolijke, stralende foto's van mezelf in mooie natuur en met ondergaande zon. Dat is zeker gelukt. Op deze foto’s zie ik duidelijk terug wie ik ben."

2 / 2

bobbi 

'Ik had een wat lastige tijd achter de rug en wilde iedereen laten weten dat ik er ook nog was. Mezelf zichtbaar maken & mijn plek veroveren op de wereld. De fotosessie van Hannah voelde echt als een cadeautje voor mezelf. Ze legt je authenticiteit heel mooi vast en daarnaast wil ik eigenlijk gewoonweg geen andere fotograaf, omdat werken met haar super fijn is.'


Kind words

Dit kan overal waar daglicht is! Bijvoorbeeld bij jou thuis of ergens in de natuur. Een plek die bij je past. Ook stuur ik je een brochure waar locatie tips in staan. 

Deze shoot wordt meestal geboekt voor 1 persoon. Maar je zou hem ook goed kunnen invullen als bijvoorbeeld een koppelshoot.

Dit kan zolang de zon op is. Het mooiste licht heb je tijdens golden hour, grofweg de twee uur voordat de zon onder gaat. Dit is mijn favoriete tijd om shoots in te plannen door het zachte warme licht.

Als we een buitenshoot hebben gepland maar het regent dan verplaatsen we hem! Dit is natuurlijk geheel vrij van kosten. Mocht de datum erg belangrijk zijn voor je dan is het handig om een binnenlocatie achter de hand te houden.

Hier heb ik geen limiet op. Meerdere outfits zorgen voor een divers beeld. Wel raad ik het af om te veel outfits mee te nemen. Hierdoor kan er keuzestress ontstaan. Door de shoot vaak te onderbreken voor een kledingwissel hebben we minder tijd om foto’s te maken. Ik zou aanraden niet meer dan 2 a 3 outfits per uur mee nemen.

Ja, ik bewerk elke foto afzonderlijk met veel aandacht. Ik pas het licht, kleur en contrast aan waar nodig. Ook zal ik eventuele tijdelijke plekjes en donkere kringen weghalen. Rimpels en moedervlekken bijvoorbeeld laat ik zitten. Tenzij we dit anders hebben besproken. 

Nee, zeker niet! Bijna iedereen moet even loskomen voor de camera. Veel klanten geven na afloop zelfs aan dat ze de shoot leuk vonden! Met het poseren help ik je en ik laat je tussendoor foto’s zien zodat je kan zien hoe goed het gaat! Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt, want dit zie je terug op de foto’s

Ik woon in Rotterdam maar ben overal in Nederland te boeken. Ik reis zelfs graag naar het buitenland voor je! Hier gelden wel andere prijzen voor. Vraag mij naar de mogelijkheden.

Nee, deze shoot is gericht op de particulier. Voor ondernemers bied ik Branding Shoots aan.

Ik zal je na het prikken van de datum een offerte sturen met mijn algemene voorwaarden. Ik raad je aan deze goed te lezen. Deze offerte dient online getekend te worden. Na het tekenen van de offerte zet ik jouw shoot in mijn agenda. Hierna stuur ik je de factuur.