lookbook

werkwijze

Foto’s zijn onmisbaar bij personal branding. Ik help je graag met een mooie selectie portretten, detailfoto’s, sfeerbeelden en actieshots. Ik zorg ervoor dat je genoeg materiaal hebt om je website, LinkedIn en Instagram een goede uitstraling te geven. Waarbij je overal dezelfde sfeer en stijl uitdraagt. Dit doe ik graag met een persoonlijke twist. Want we maken niet alleen profielfoto’s. Drink jij elke dag een flat white bij je favoriete koffietent? Of begin je de dag met een wandeling in het bos? Ook dat zetten we op de foto. 

Vooraf bellen we met elkaar, zodat ik precies weet wat je wilt met de foto’s. We bespreken de locaties en outfits en daarna maak ik een moodboard.
Misschien ben je zenuwachtig voor de shoot of voel je je ongemakkelijk voor de camera? Dat is heel normaal. Ik doe er alles aan om het laagdrempelig te houden. Ik geef je tips om zelfverzekerd over te komen en de juiste houdingen aan te nemen. Ik hoor vaak van klanten dat ze zich tijdens het fotograferen erg op hun gemak voelden.

Na het doorgeven van je selectie ga ik aan de slag met de bewerking. Ik pas bijvoorbeeld de kleur en het licht aan en doe wat retouch. Ik upload binnen twee weken nadat je je selectie hebt doorgegeven de foto's in de online gallery. Je kunt de foto via deze gallery op hoge en lage resolutie downloaden. Tevens werkt deze gallery als back up. Ben je je bestanden kwijt? Dan kun je ze hier terugvinden.

Nº6

Na de shoot stuur ik je een gallery op met de foto’s. Uit deze foto’s kun je vervolgens zelf een selectie maken van jouw favorieten. Zie je meer foto’s dan in je pakket zaten? Geen probleem, het is altijd mogelijk om extra foto’s af te nemen. Extra foto's kosten 15 euro exclusief btw per stuk. 

Nº5

Let’s shoot! Op de locatie zullen we eerst even rustig een kopje thee of koffie drinken en dan gaan we aan de slag. Tijdens de shoot geef ik tips over het poseren. Neem wat verschillende kledingsetjes en accessoires mee.

Nº4

Na het gesprek maak ik een moodboard in Pinterest, Ik stuur jou een uitnodiging zodat je ook beelden kunt toevoegen. Op deze manier komen we samen tot een helder beeld betreft de sfeer en stijl die we willen creëren. 

Nº3

Tijdens de telefonische intake bespreken we wat we willen vastleggen. We bepalen wat jij met je bedrijf wilt uitstralen en welke foto’s daarbij horen. We kiezen een datum en een geschikte locatie.

Nº2

Helemaal enthousiast na het zien van mijn werk? Vul dan het contactformulier in. Hierna neem ik zo snel mogelijk contact met je op. We plannen een telefonische afspraak om jouw wensen te bespreken. 

Nº1

Werkwijze

*Deze prijzen zijn voor ondernemers en exclusief btw en reiskosten. Hou er rekening mee dat de locatie eventueel ook kosten met zich meebrengt. 

Extra foto's zijn af te nemen voor 15 euro exclusief btw per stuk. 

Wil je liever een pakket op maat? Stuur mij dan een berichtje en vraag naar de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee!

neem contact op

·  Telefonisch intakegesprek
·  Gepersonaliseerd Pinterest moodboard
·  Tot 5 uur fotografie
·  70 zorgvuldig bewerkte foto’s op hoge en
    lage resolutie in kleur en zwart-wit
·  Tot 3 locaties naar jouw keuze
·  Levering binnen 2 weken na het doorgeven
   van je selectie via een online gallery


€ 1100 *

Pakket 3  |  Beeldbank

neem contact op

·  Telefonisch intakegesprek
·  Gepersonaliseerd Pinterest moodboard
·  Tot 2,5 uur fotografie
·  30 zorgvuldig bewerkte foto's op hoge en
    lage resolutie in kleur en zwart-wit
·  Tot 2 locaties naar jouw keuze 
·  Levering binnen 2 weken na het doorgeven
   van je selectie via een online gallery

   


€ 550 *

Pakket 2  |  Meest gekozen!

neem contact op

·  Telefonisch intakegesprek
·  Gepersonaliseerd Pinterest moodboard 
·  Tot 1,5 uur fotografie
·  15 zorgvuldig bewerkte foto’s op hoge en
    lage resolutie in kleur en zwart-wit 
·  1 locatie naar jouw keuze 
·  Levering binnen 2 weken na het doorgeven
   van je selectie via een online gallery 

€ 375 *

Pakket 1

Tarieven

1 / 3

Danielle van Sundert, praktijk HP

"De fotoshoot met Hannah was heel fijn. Ik was best nerveus want ik sta niet graag voor de camera. Door Hannah's persoonlijkheid, positieve feedback en professionele aanpak, ontspande ik meteen en heb ik zelfs oprecht van de shoot genoten. Dat had ik totaal niet verwacht. Dit zie je terug op de foto’s die heel natuurlijk, open, toegankelijk en mooi zijn geworden. Volgende keer boek ik Hannah zeker weer voor een shoot."

2 / 3

Eveline Druncks, bekijk de Website

"Tijdens een workation in Oostenrijk maakte Hannah in slechts een half uurtje prachtige foto's van mij voor mijn bedrijf. Hannah stelde me tijdens de shoot op mijn gemak, gaf duidelijke aanwijzingen en liet tussentijdse resultaten zien zodat we (waar nodig) konden bijsturen. Ik heb nu een aantal krachtige, vrouwelijke, lichte beelden die ik met veel trots en zelfvertrouwen ga gebruiken op mijn website en social media."

3 / 3

Anne Knoop 

“In 2015 ontmoette ik Hannah en nam mezelf voor: als ik ooit een fotograaf nodig heb, dan bel ik Hannah!. Zo gezegd zo gedaan en een schot in de roos! Ik was tijdens de shoot helemaal op mijn gemak bij Hannah. Het was ontspannen en ongedwongen. Dit is ook terug te zien op de foto’s ik ben er ontzettend blij mee, ik zie namelijk echt mezelf op de foto’s en wat is er nu mooier dan dat. Mocht je nog twijfelen, nergens voor nodig. Hannah is your girl.”

Kind words

Tijdens onze intake bespreken we de details waar jij over na kunt denken. Zo geef ik je tips voor het zoeken van een locatie. Ook is het handig om goed na te denken wat je wilt uitstralen en hier je kledingkeus op te baseren.  Bedenk ook waar je de foto's voor nodig hebt. Instagram? Of je website? Of beide? 

Ik zal je een lijst sturen met mooie locaties, maar misschien had je zelf al iets in gedachte! Het kan bijvoorbeeld bij jou thuis, op je werkplek, in een natuurgebied of juist in de stad. Belangrijk is dat de locatie aansluit bij wat jij wilt uitstralen. Het is ook mogelijk om naar meerdere locaties te gaan tijdens een shoot. Let er wel op dat deze enigszins bij elkaar in de buurt zijn.

Vooral iets dat goed bij jou en je brand past! Ik geef hier meer informatie over in de brochure die ik je opstuur. Je kunt er ook voor kiezen om dit uit handen te geven en een stylist in te schakelen.

Een personal branding shoot is voor 1 persoon. Vraag mij voor de mogelijkheden als je op zoek bent naar bedrijfsfotografie. 

Ik heb hier geen limiet op. Meerdere outfits zorgen voor een divers beeld. Wel raad ik af om te veel outfits mee te nemen, hierdoor kan namelijk keuzestress ontstaan. En door de shoot vaak te onderbreken voor kledingwissels hebben we minder tijd om foto’s te maken. Ik zou aanraden niet meer dan 2 of 3 outfits per uur mee nemen. Ook werkt het goed om met laagjes te werken, zo kun je dezelfde outfit hergebruiken door er bijvoorbeeld een jasje over te dragen.

Jazeker, daar zijn ze voor! Ik vind het leuk als je mijn naam vermeldt. Je kunt de foto’s gebruiken voor bijvoorbeeld Instagram, je website en Facebook.

Ja, ik bewerk elke foto afzonderlijk met veel aandacht. Ik pas het licht, kleur en contrast aan waar nodig. Ook zal ik eventuele tijdelijke plekjes en donkere kringen weghalen. Rimpels en moedervlekken bijvoorbeeld laat ik zitten. Tenzij anders besproken.

Nee, zeker niet! Bijna iedereen moet even loskomen voor de camera. Veel klanten geven na afloop aan dat ze de shoot heel leuk vonden! Ik merk zelfs dat het goed is voor je zelfvertrouwen. Met het poseren help ik je en ik laat je tussendoor foto’s zien zodat je kan zien hoe goed het gaat! Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt, want dit zie je terug op de foto’s

Ik lever de foto's via een online gallery. Je kunt vanuit deze afgeschermde gallery de foto's downloaden in hoge en lage resolutie.

Ik woon in Rotterdam maar ben overal in Nederland te boeken. Ik reis zelfs graag naar het buitenland voor je! Hier gelden wel andere prijzen voor. Vraag mij naar de mogelijkheden.

Ik zal je na het prikken van de datum een offerte sturen met mijn algemene voorwaarden. Ik raad je aan deze goed te lezen. Deze offerte dient online getekend te worden. Na het tekenen van de offerte zet ik jouw shoot in mijn agenda. Hierna stuur ik je de factuur.