contact

tarief

Ik vertel het verhaal van jouw event door aandacht te besteden aan alle unieke details. Sfeerfoto’s, overzichtsfoto's, detailshots en portretten geven een compleet beeld van jouw evenement. Ik beweeg onopvallend tussen de gasten, zodat ik spontane en ongeposeerde foto’s kan nemen. Op deze manier leg ik de sfeer vast en zorg ik voor beelden met een hoge marketingwaarde.

Kortom, als je op zoek bent naar een fotograaf die op ongedwongen manier jouw event vastlegt, dan ben je bij mij aan het juiste adres!
 

Binnen 7 dagen stuur ik een online gallery met de fotoreportage. Via deze gallery kun je de foto’s downloaden en de gallery delen met jouw gasten.

Nº5

Binnen 48 uur na het event stuur ik een preview van 5 sfeerfoto’s.

Nº4

Op het event ben ik een kwartiertje van tevoren aanwezig om kennis te maken en eventueel nog wat details door te spreken.

Nº3

We overleggen telefonisch of per mail jouw wensen.

Nº2

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Nº1

Werkwijze

*Prijzen zijn excl. btw en reiskosten buiten Rotterdam. 

neem contact op

€ 150 *

Snelservice
Foto’s binnen 48 uur na evenement.
€ 100 *

Second shooter. Prijs per uur.
€ 150 *

Extra uur fotografie (incl. edit)
extra's

neem contact op

·  Tot 2 uur fotografie
·  Minimaal 30 foto’s per uur
·  Binnen 48 uur een preview van 5 foto’s
·  Binnen 7 dagen een online gallery met
    hoge resolutie beelden€ 325 *

eventfotografie

Tarieven

Amber van Leeuwen, The Social Goodgirl

“Hannah is een geweldige fotograaf waar ik fijn mee samenwerk. Ik organiseer evenementen waarbij het belangrijk is om de bezoekers ‘spontaan’ vast te leggen. Hannah weet als geen ander hoe je een verhaal vertelt met fotografie. Geweldig om mee samen te werken!”

Kind words

Ja, al de foto’s die je ontvangt bewerkt ik in mijn eigen specifieke stijl. Ik heb een lichte bewerking stijl en hou de kleuren natuurlijk.

Nee, ik stuur alleen de door mij geselecteerde en bewerkte foto’s. Maar ik hou niets achter, alle goed gelukte foto’s ontvang je van mij. 

Ja, de opdrachtgever mag deze foto ongelimiteerd gebruiken. De foto’s mogen ook gedeeld worden met derden zoals de leveranciers, maar daarvan vraag ik wel dat ze mijn naam vermelden.

Nee, deze dienst is ook geschikt voor de particulier. Voor bijvoorbeeld familiefeesten of verjaardagen kun je mij ook zeker vragen.