lookbook

werkwijze

Het is waardevol om jouw event goed vast te leggen. Je hebt niet voor niets veel aandacht besteed aan de locatie, aankleding, gastenlijst en catering. Je kunt de beelden die ik maak goed inzetten als marketingmateriaal voor je volgende evenement, gebruik op social media of om je gasten een bedankje te sturen voor hun aanwezigheid.
Ik vertel het verhaal van het event door aandacht te besteden aan al de punten die het evenement uniek maken; je kunt sfeerfoto’s, overzichtsfoto's, detailshots, en portretten verwachten om een compleet beeld te geven. Op jouw evenement zul je nauwelijks doorhebben dat ik er ben. Ik cirkel onopvallend rond, zodat ik spontane en ongeposeerde foto’s kan nemen. Naar mijn mening leg je op deze manier het best de sfeer vast. 
Ik help je graag als je op zoek bent naar een fotograaf die op ongedwongen manier foto’s met een hoge marketingwaarde maakt op jouw event. 

Binnen 7 dagen stuur ik een online gallery met de fotoreportage. Via deze gallery kun je de foto’s downloaden en de gallery delen met jouw gasten.

Nº5

Binnen 48 uur na het event stuur ik een preview van 5 sfeerfoto’s.

Nº4

Op het event ben ik een kwartiertje van tevoren aanwezig om kennis te maken en eventueel nog wat details door te spreken.

Nº3

We overleggen telefonisch of per mail jouw wensen.

Nº2

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Nº1

Werkwijze

*Prijzen zijn excl. btw en reiskosten buiten Rotterdam. 

neem contact op

€ 150 *

Snelservice
Foto’s binnen 48 uur na evenement.
€ 100 *

Second shooter. Prijs per uur.
€ 135 *

Extra uur fotografie
extra's

neem contact op

·  Tot 2 uur fotografie
·  Minimaal 30 foto’s per uur
·  Binnen 48 uur een preview van 5 foto’s
·  Binnen 7 dagen een online gallery met
    hoge resolutie beelden€ 300 *

eventfotografie

Tarieven

Amber van Leeuwen, The Social Goodgirl

“Hannah is een geweldige fotograaf waar ik fijn mee samenwerk. Ik organiseer evenementen waarbij het belangrijk is om de bezoekers ‘spontaan’ vast te leggen. Hannah weet als geen ander hoe je een verhaal vertelt met fotografie. Geweldig om mee samen te werken!”

Kind words

Ja, al de foto’s die je ontvangt bewerkt ik in mijn eigen specifieke stijl. Ik heb een lichte bewerking stijl en hou de kleuren natuurlijk.

Nee, ik stuur alleen de door mij geselecteerde en bewerkte foto’s. Maar ik hou niets achter, alle goed gelukte foto’s ontvang je van mij. 

Ja, de opdrachtgever mag deze foto ongelimiteerd gebruiken. De foto’s mogen ook gedeeld worden met derden zoals de leveranciers, maar daarvan vraag ik wel dat ze mijn naam vermelden.

Nee, deze dienst is ook geschikt voor de particulier. Voor bijvoorbeeld familiefeesten of verjaardagen kun je mij ook zeker vragen.