lookbook

werkwijze

Mijn fotografiestijl past perfect bij een feest op een buitenlocatie, zoals het strand of de vrije natuur. Zo kan ik gebruikmaken van natuurlijk licht en pure kleuren. Want hoewel ik mijn beelden met zorg bewerk, blijft mijn stijl neutraal en gebruik ik geen heftige filters. Het is heel bijzonder om als fotograaf aanwezig te zijn bij de intieme momenten van een bruiloft. Het is zo persoonlijk als de vader de bruid voor het eerst ziet of bruidsparen elkaar een trouwbelofte doen. Dat laatste is mijn lievelingsmoment van een bruiloft, waarbij ik zelf mijn tranen niet altijd kan bedwingen. Gelukkig kan ik me verschuilen achter mijn camera.

Hoewel het geforceerd kan voelen, raad ik aan om een half uurtje te nemen voor foto's met z’n tweetjes. We kunnen naar een mooie plek in de natuur gaan voor een ongedwongen shoot. Of ik pik jullie nog even uit het feest aan het eind van de dag als het licht op z’n mooist is tijdens golden hour en de ergste zenuwen bij jullie weg zijn.

Trouw je in het buitenland? Ik hou van reizen en kom graag op locatie fotograferen.

Binnen 6 weken na het doorgeven van je favorieten ontvang je het album.

Nº9

In het geval van een luxe album markeer je de foto’s voor het album.

Nº8

Binnen 4 weken na de bruiloft ontvang je een online gallery met de volledige reportage.

Nº7

Binnen 48 uur na de bruiloft stuur ik alvast een kleine preview.

Nº6

Wedding time!

Nº5

4 weken voor de bruiloft stuur ik een vragenlijst om de benodigde informatie compleet te hebben.

Nº4

We zullen een intake inplannen, dit kan telefonisch of ergens met een kopje koffie. Zo kunnen we elkaar alvast een beetje leren kennen en kun je een trouwalbum inkijken. 

Nº3

Vervolgens zal ik mijn beschikbaarheid checken en contact met je opnemen.

Nº2

Vul het contactformulier in

Nº1

Werkwijze

*Deze prijs is inclusief btw en reiskosten binnen Nederland. Maar mocht jij in het buitenland trouwen dan reis ik graag met jou mee!

*De afmetingen van het album zijn 15 x 20 cm en heeft 8 spreads of 16 bladzijden. 


neem contact op

€ 250

Snelservice
Foto’s binnen 1 week na de bruiloft

€ 75

Second shooter


€ 130

Een extra uur fotografie€ 10
€ 450

Luxe album
     30 pagina’s
     23x30 cm 
     Extra pagina
extra's

neem contact op

€ 375

Verlovingsshoot 

€ 100

Second shooter per uur


€ 150

Een extra uur fotografie€ 10
€ 450

Luxe album
     30 pagina’s
     20 x 30 cm 
     Extra pagina
extra's

neem contact op

Kennismakingsgesprek & detailgesprek
6 uur fotografie
Binnen 48 uur een preview van 10 foto’s
Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte foto’s
Een linnen mini album*
Online gallery met de foto's, toegankelijk en downloadbaar voor vrienden en familie op hoge resolutie
Foto’s binnen 4 weken geleverd·
·
·
·

·
·


·

€ 1600 *

BRUILOFT

Tarieven

elopement

Heb je een kleine bruiloft?
Kijk dan ook eens bij Elopement.

1 / 3

Estrella & Micha

"Wij zijn erg blij met onze keuze voor Hannah als onze trouwfotograaf. Haar mooie, lichte stijl sprak ons aan. Er zijn zoveel fotograferen die hetzelfde filter op alle foto’s gebruiken, dat wilden we niet. Foto’s van het moment die spreken, die maakt Hannah. Ze is prettig in de omgang, toegankelijk en vriendelijk. We merkten vaak niet eens dat ze er was. Hierdoor hebben wij mooie verhaal vertellende foto’s waarbij weinig is geposeerd, precies zoals we wilden. Wij bevelen Hannah van harte aan als trouwfotograaf!"

2 / 3

Marieke & Philip

"Hannah heeft onze bruiloft gefotografeerd. Hannah haar rustige benadering paste perfect bij ons. Ze ging op in de bruiloft waardoor de foto’s spontaan zijn en niet stijf. De foto’s geven perfect weer hoe wij de dag ervaren hebben. Na de bruiloft heeft ze ons verrast met een prachtig mini album! Na de fijne ervaring op mijn bruiloft heb ik Hannah ook gevraagd om voor mijn bedrijf portretfoto's te maken, opnieuw met een prachtig resultaat. Ik zou Hannah zeker aanbevelen!"

3 / 3

bianca & Erik

"Hannah heeft onze dag prachtig vastgelegd. We wilden graag foto's die de sfeer van de dag zouden weergeven, zonder dat daar veel tijd in zou zitten of veel poseerwerk aan te pas zou komen. Dit is zeker gelukt. Hannah is een lieve, ontspannen fotografe die onopvallend de mooiste foto's maakt."

Kind words

Jazeker! Jij en je gasten mogen mijn foto’s naar hartelust plaatsen. Ik vind het leuk als je mijn naam daarbij vermeldt. Ik vind het ook prima als jullie de foto’s delen met de leveranciers, wel fijn als zij bij gebruik mijn naam willen vermelden.

Ja, al de foto’s die je ontvangt bewerk ik in mijn eigen specifieke stijl. Ik heb een lichte bewerking stijl en hou de kleuren zo natuurlijk mogelijk.

Bij het boeken stuur ik je een aanbetaling van 25%, na het betalen van dit bedrag is de datum officieel vastgelegd. Het resterende bedrag factureer ik een maand voor de bruiloft. Deze factuur dient voor de bruiloft betaald te zijn.

Ik kom uit Rotterdam en ben door heel Nederland te boeken, reiskosten zitten bij de pakketprijs inbegrepen. Ik kom zelfs graag naar je bruiloft in het buitenland! Ik hou van reizen! Natuurlijk zal ik voor destination weddings extra reiskosten moeten rekenen.

Ik vind het heerlijk om te fotograferen en om dit met zoveel mogelijk energie te doen is het nodig om pauze te houden. Ik maak erg lange dagen (ik had een keer een bruiloft van 15 uur!). Een goede maaltijd is dan erg belangrijk. Het is fijn als jij bij je cateraar een crew maaltijd voor mij reserveert. Dan kan ik daarna weer opgeladen verder met het maken van foto’s. Dankjewel!

Jazeker. Als je graag een groepsfoto met alle gasten wilt maken kan dit het best direct na de ceremonie, als iedereen nog bij elkaar is. Voor kleinere groepjes is het handig als je van te voren een lijstje maakt met combinaties. Een goed moment is tijdens de borrel, na de ceremonie. Geef deze aan de ceremoniemeester of iemand anders die de gezichten bij de namen kent door zodat deze mij kan helpen met de groepjes bij elkaar krijgen. Ik raad aan om er niet teveel te doen, een stuk of 10. Hier zijn we ongeveer een kwartiertje mee bezig. 

Heel graag! Ik heb helaas al veel foto's niet kunnen gebruiken omdat mensen met hun telefoon in het gangpad hangen. Super zonde! Je kunt dit het best al aangeven op de uitnodiging of op een bord bij de ingang, of laat het je ceremoniemeester nog even omroepen voor de ceremonie. Het gebruik van telefoons is vooral storend tijdens de ceremonie, de rest van de dag is dit natuurlijk minder erg.

Ik raad aan om dit te doen voor de ceremonie. We kiezen een mooie plek uit in de buurt van de bruiloft. Mijn advies is om hier ongeveer een uur voor uit te trekken. Als jullie meerdere locaties uitkiezen moeten we hier natuurlijk wat langer voor uittrekken. Mijn favoriete tijd om foto’s te maken is tijdens golden hour. Dit is grofweg de 1 a 2 uur voor zonsondergang. Het is aan te raden om rond deze tijd nog een kwartiertje uit te trekken voor wat extra foto’s van jullie samen.

Dit is afhankelijk van jouw trouwdag. Ik vind het zelf fijn om ongeveer een halfuur/uur voordat de trouwjurk aangaat aanwezig te zijn. Zo is er tijd voor wat shots van de trouwjurk en de voorbereidingen. Ik eindig vaak zo’n halfuur/uur na aanvang van het diner of feest.

Geloof me, dit is eerder regel dan uitzondering. Daarom hou ik het poseren natuurlijk. Ik creëer leuke momenten door opdrachtjes te geven. Ik laat jullie je openingsdans nog een keer oefenen, we wandelen wat en voor je het weet is de shoot voorbij en heb je leuke spontane foto’s. Voor de shoot geef ik een korte briefing met tips en tussendoor geef ik aanwijzingen. You’ve got this! Een goede manier om alvast aan mij en mijn camera te wennen is door het boeken van een verlovingsshoot. Deze foto’s kun je dan mooi gebruiken voor je uitnodiging.

Ik lever binnen 4 weken na de bruiloft de reportage via een online gallery. Je kunt via deze gallery de foto’s op hoge resolutie downloaden en de foto’s delen met je gasten. In deze gallery kunnen je jouw selectie aangeven voor het album. Deze gallery blijft een half jaar online staan.

In het pakket zit standaard een mini album, dit is een mooi kleinigheidje waardoor je een tastbaar aandenken hebt. Het is een album van 15 x 20 cm met 8 spreads, of 16 pagina’s. De vormgeving en beeldselectie maak ik naar eigen inzicht.

Jazeker, een luxe album is ook een optie. Dit album is een prachtig aandenken en zal je de rest van je leven bij je houden. Ik laat de albums maken bij een Nederlandse professionele drukkerij. Ze worden geprint op hoge kwaliteit fine art papier. Je kunt tussen de 30 en 100 pagina’s in een album kwijt. Je geeft zelf door welke foto’s je selecteert voor het album. Ik zorg voor een mooi design die ik voordat ik de opdracht plaats bij de drukker door jou zal laten controleren. Je hebt diverse mogelijkheden in materiaal en kleurgebruik voor de kaft. Na goedkeuring van het ontwerp komt het album binnen 6 weken bij je binnen.

Ik stuur alle bewerkte foto's in kleur en zwart-wit. 

Gelukkig is het nog nooit voorgekomen dat ik ziek was terwijl ik een bruiloft zou fotograferen. Mocht dit wel gebeuren dan zorg ik voor geschikte vervanging.

Nee, ik stuur alleen de door mij geselecteerde en bewerkte foto’s. Maar ik hou niks achter, alle goed gelukte foto’s ontvang je van mij.